Kommunestyret i Sirdal vedtok at hver innbygger i kommunen skal få 4 000 kroner i kontantstøtte. Les mer om søknaden her.

I juni gjorde kommunestyret i Sirdal vedtak om utbetaling av kr 4 000 til innbyggere, som var registrerte i folkeregisteret i Sirdal, 10. juni 2024. Dette gjelder for alle, uavhengig av alder.

-Vi har en kommune med god økonomisk styring og det er gledelig å være i en posisjon hvor vi kan gi en håndsrekning til innbyggerne i dyrtid. Kontantstøtten som deles ut har fordelen at folk kan selv velge hva de bruker midlene til, om det er enøk-tiltak, strømutgifter eller fritid, sier ordfører Jonny Liland

Slik går du frem:

Trykker du på linken i bunnen av saken, vil du komme direkte inn i skjema for registrering av de opplysninger vi trenger om deg for å kunne utbetale kontanttilskuddet. Skjema gir mulighet for registrering for enkeltperson eller for hele husstanden/familien/barn. Du vil få kvittering når registreringen er OK.

Om du ikke ønsker å bruke digitalt skjema, kan du komme innom på Rådhuset og hente/levere skjema i ordinær åpningstid kl. 07:30-15:00 mandag til fredag.

Ved henvendelse kan du også få tilsendt skjema på papir.

Registreringsfrist er 31. oktober 2024.

Der sendes nå ut et brev pr. post til alle dette gjelder, med informasjon om ordningen.

Søknadsskjema:

Skjema for digital søknad finner du her (Id Port innlogging)