-Vi regner med å bli mellom 60 og 80 seniorer som deltar på Eldredagen. Det blir en hyggelig kveld med aktiviteter, foredrag, dans og sang, sier leder av Eldrerådet i kommunen, Lars Audun Fodstad.

Årets Eldredag holdes på Kulturhuset, tirsdag 15.oktober kl 18:00-20:30.

På programmet er blant annet innlegg fra ordfører og kommunedirektør, pianomusikk og seniordans tilpasset de eldre. Som et spennende faglig innslag kommer fysioterapeut Ragna Sigmo Skipstad for å gi fysioterapeutens beste råd til god helse for eldre. I tillegg får de fremmøtte treffe folkehelsedirektør Vegard Nilsen, som snakker om Eldrebølgens gleder og utfordringer.

-Vi har selvsagt mat og kake til deltakerne, men det er derfor viktig at de melder seg på i forkant, så vi bestiller riktig mengde mat. For dem som trenger transport, kan det også la seg ordne, sier Fodstad.

Det er i forkant av eldredagen, hengt opp informasjon om kvelden ulike steder. Påmelding til Eldredagen kan gjøres ved oppmøte på kommunens servicetorg på rådhuset, eller ved å ringe servicetorget på tlf 38 37 90 00 innen torsdag |10.10 kl 15.00