- Vi har laget en pop up fotballturnering for barn mellom 6 og 9 år. Det blir puljespill og masse morro i hallen og alle spillere får brus og pølse, sier arrangementsansvarlig Hroar Fintland fra Tonstad idrettslag.

Påmeldingsfristen for lag går ut torsdag og så langt er det påmeldt 6 lag til turneringen. Det er likevel tid nok til å melde på flere til den uhøytidelige turneringen til inntekt for et godt formål.

-Vi har med 6 lag så langt, men jeg håper og tror vi får med oss flere. Målet er at hvert lag skal få spille tre kamper, sier Fintland.

De yngste spillerne, 6-7 år, spiller 3`er fotball, mens 8-9 åringene spiller 5`er fotball.

Kiosksalg og påmeldingsavgift

Turneringen i Sira Kvina arena er til inntekt for TV-aksjonen. Årets formål er Barnekreftforeningen som ønsker bygge familiehus tilknyttet behandlende sykehus.

-Det blir kiosksalg av pølser, brus og annet godt og så er det påmeldingsavgift på 200 kroner per lag. Alle innsamlede midler går til det gode formålet, sier Fintland.

I tillegg til pengene som samles inn, er det en rekke frivillige foreldre som bemanner kiosken, samt dommere som dømmer uten vederlag for at TV-aksjonen skal få høyest utbytte. Sirdal kommune gir pølse og brus til alle spillere.

Turneringen starter lørdag kl. 10.00 og varer til alle lag har spilt sine kamper.

Ønsker du å melde på ditt lag? Kontakt Hroar Fintland på tlf 93 87 71 77 eller fotball@tonstadil.no